Naisopettaja pidätettiin – lähetteli oppilaalle kuvia rinnoistaan!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Opettajana työskentelevä yhdysvaltalaisnainen on pidätetty epäiltynä lapsen seksuaalisesta ahdistelusta. 32-vuotias Andrea Slade oli lähetellyt oppilaalleen kuvia rinnoistaan SnapChat-sovelluksen välityksellä. Daily Mail -lehden mukaan kahden lapsen äiti on kiistänyt syytteet.

Andrea väittää, että kuvat päätyivät oppilaalle vahingossa. Aviomiehelle tarkoitetut arkaluontoiset kuvat olivat näppäilyvirheen takia lähteneet väärälle vastaanottajalle.

Tapauksen julkitulon jälkeen alabamalainen koulu pidätti Andrean virastaan. Viranomaiset ovat kertoneet, että heillä on todisteita siitä, ettei rintakuvien lähetteleminen oppilaalle ollut vahinko. Andrea on päästetty vapaaksi takuita vastaan ja hänelle luetaan syytteet syyskuussa.