Esimiehet pakottivat työntekijät konttaamaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kiinalaisen yrityksen esimiehet ovat päättäneet rankaista työntekijöitään siitä, että yrityksen myyntitavoite jäi vajaaksi. Myyjänä työskentelevät joutuivat vastuuseen huonosta menestyksestä ja rangaistus siitä oli konttaaminen julkisella paikalla.

Daily Mail -lehden mukaan tilanteesta teki entistä raivostuttavamman se, että työntekijät pakotettiin suorittamaan rangaistuksensa kansallisena pyhäpäivänä. Kiinalaisen yrityksen työntekijät konttasivat Zhengzhoun kaupungissa sijaitsevan lammen ympäri.

Rangaistuksella esimiehet halusivat varmistaa, että jatkossa myyntitavoitteet saavutettaisiin. Weibo-palvelussa on julkaistu useita videoita ja kuvia konttaavista työntekijöistä. Ihmiset ovat pitäneet esimiesten tempausta epäinhimillisenä. On sanomattakin selvää, että tämän yrityksen esimiehet ovat yksiä maailman kauheimpia pomoja. Tämä tempaus saa useimmat kaameista pomoista näyttämään lempeiltä.