Myytinmurtajat-suosikkisarja lopetetaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Discovery-kanavan huippusuosituksi ympäri maailmaa noussut Myytinmurtajat-televisiosarja lopetetaan. Sarjaa tehdään kuluvan kauden jälkeen vielä yksi kausi, joka jää asiasta ensimmäisenä uutisoineen Entertainment Weekly -lehden mukaan sarjan viimeiseksi.

Vuodesta 2003 saakka esitetty Myytinmurtajat on pitkällä urallaan saavuttanut vankan suosion ympäri maailmaa ja myös Suomessa, sillä sen hurjat tempaukset ja kokeilut ovat pitäneet televisiokatsojat kuin naulittuina sohviinsa. Ohjelman perusidea on tarkistaa pitävätkö erilaiset urbaanit legendat ja myytit paikkansa.

Discovery Channelin johtaja Rich Rossin mukaan sarjan viimeinen jakso esitetään Yhdysvalloissa 9. tammikuuta 2016. Sen jälkeen Myytinmurtajien ystävät voivat seurata sarjan uusintoja jatkossa sisarkanava Science Channelilla. Sarjan päättyessä sitä on tehty 248 jaksoa, joissa on tutkittu yhteensä 1.050 myyttiä ja urbaania legendaa 2.950 eri kokeilulla. Yhteensä niissä on nähty 900 räjähdystä.