Uimahyppy karmeasti pieleen – tuhoisa temppu videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

24-vuotiaalla hurjapäällä oli paljon onnea matkassaan selvitessään todella pahasti pieleen menneestä uimahypystä hengissä. Shane Brown -niminen nuori mies hyppää hänen kaverinsa kuvaamalla videolla kallion kielekkeeltä alas vesiputoukseen, mutta jokin menee pieleen.

YouTube-videolla nähdään hyppy, jolla oli traagiset seuraukset. Video alkaa siitä, kun Shane Brown heittää ylävitoset kuvaajan kanssa ja lähtee hyppäämään. Videolla näkyy, miten Shane hyppää korkealta alas itsensä ympäri pyörien. Jokin hypyssä menee pieleen, minkä vuoksi miehen laskeutumisasento on väärä ja hän putoaa liian lähelle kallion reunaa.

Kaveri hyppää Shanen perään kun hän huomaa, että miehellä ei ole kaikki hyvin. Shane oli iskeytynyt kiveen murtaen 14 kylkiluuta ja rikkoen olkapäänsä. Lääkäreiden yllätykseksi mies selvisi hengissä ja onnistui välttämään halvaantumisen. Tällä hetkellä mies on toipunut onnettomuudesta jo lähes kokonaan, ja on varmasti onnellinen selvitessään pelkällä säikähdyksellä.