Asuntojen vuokrat nousivat – kiinalaispari muutti maan alle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kiinalaispariskunta on kymmenen vuoden ajan asunut maan alle rakennetussa vanhassa generaattorihuoneessa. Ma Fulai ja hänen vaimonsa muuttivat kaivoa muistuttavaan tilaan, sillä he eivät halunneet enää maksaa kalliiksi käyneen asuntonsa vuokraa.

The People’s Daily Online -sivuston mukaan kaksikko löysi maassa olevan asuntonsa sattumalta. Läheisen koulurakennuksen vanhana generaattorihuoneena toiminut tila oli parin mielestä täydellinen. Se oli lyhyen matkan päässä molempien työpaikoista.

Ma Fulai työskentelee nykyään koulun vahtimestarina ja koulun johto on antanut siunauksen vanhassa generaattorihuoneessa asumiselle. Koulun rehtori kertoi, että pariskunta on omien sanojensa mukaan viihtynyt ”asunnossaan”. Rehtori on ehdottanut, että pari muuttaisi koulun asuntolaan. Ainakaan toistaiseksi kaksikolla ei ole ollut suunnitelmia luopua maanalaisesta kodistaan, joka on heille täysin ilmainen.