Liikemies myy kiinalaisille puhdasta ilmaa purkeissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

27-vuotias bisnesmies Leo De Watts on huomannut Kiinassa huutavan tarpeen, johon hän pystyy vastaamaan. De Watts tienaa tällä hetkellä mukavat rahat myymällä kiinalaisille puhdasta Englannissa purkitettua ilmaan.

Beijingin ja Shanghain alueella De Wattsin myymä Aethaer-niminen ilma menee hyvin kaupaksi. Mies purkittaa ilmaa 580 millilitran purkkeihin, joita hän myy Kiinassa saasteista ilmaa hegittäville. Ihmiset ostavat ilmaa yli sadan euron hinnalla.

Ilmankeräyspaikkoina toimivat tällä hetkellä Metro-lehden mukaan Dorset, Somerset, Wales, Wiltshine ja Yorkshire. Raikkaan ja puhtaan ilman hengittämiskokemus kestää purkin avattua vain pari sekuntia, mutta moni ostaa tuotteen Kiinassa vain koristeeksi eikä aiokaan avata purnukkaa.