Kansainvälinen Pihvi- ja suuseksipäivä on terveellinen vaihtoehto

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla on kehitetty virallisten teemapäivien lisäksi huomattava määrä erilaisia hieman kieli poskessa vietettäviä ”juhlapäiviä”. Kerroimme aiemmin kuinka huomenna maanantaina vietetään ihmisten intiimiin kanssakäymiseen liittyvää teemapäivää.

Kyseessä on siis kansainvälinen Pihvi- ja suihinottopäivä. Antoisan ihmissuhteen ja virikkeellisen seksielämän huoltaminen tulisi olla jokapäiväistä puuhaa, johon pitää todella panostaa. Intiimi kanssakäyminen on luonnollinen osa tätä huolenpitoa, ja sellainen on tärkeää myös naisen ollessa raskaana. Viime vuonna kerroimme kuinka amerikkalaisen yliopiston tutkijoiden mukaan suuseksi helpottaa raskaana olevien naisten aamupahoinvointia, sillä siemennesteen nauttiminen suun kautta voi vähentää raskauden aiheuttamia sivuoireita.

Naisen nautinnon varmistamisessa mies voi turvautua niin ikään suuseksiin. Mikäli mies esimerkiksi ejakuloi suhteellisen nopeasti petileikeissä, voi hän kompensoida heikkoutta loistavalla suuseksillä. Pahimmassa tapauksessa tulos voi kuitenkin olla varsin karu, mikäli mies lopettaa antamansa suuseksin naisen mielestä liian aikaisin. Maailman tunnetuin suuseksin harrastaja lienee Monica Lewinsky, joka puuhasteli aikoinaan presidentti Bill Clintonin kanssa. Nykyisin Lewinskyllä ei mene enää aivan yhtä hyvin.