Koira ja jäniksen poikanen ystävystyivät – söpöyden huippu!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Labradorinnoutajan leikkihetki pihamaalla sai yllättävän käänteen, kun sen seuraan löyttäytyi pieni jäniksen poikanen. Pihalle eksynyt poikanen lähestyi rohkeasti nurmella temmeltävää koiraa ja pian kaksikko teki toisiinsa läheisempää tuttavuutta.

Koiranomistaja on kuvannut videolle Meg-koiransa reaktion. Kiltti hännänheiluttaja oivalsi, että metsäjänis oli vasta poikanen ja se lähestyi sitä varovaisesti. Omistajan yllätykseksi karvakuono yritti haastaa poikasen leikkimään.

Koiran ja jäniksen kohtaaminen on sulattanut sydämiä sosiaalisessa mediassa. Megin omistajan mukaan video on kuvattu heidän kotonaan Kanadassa. Videosta päätellen pienellä metsäjäniksellä ei ollut minkäänlaista itsesuojeluvaistoa. Se kaveerasi rohkeasti pihalla koiran kanssa, kunnes se lopulta loikki takaisin metsän siimekseen.