Marko kehitti juhannussinapin Napue-ginistä – tässä resepti!

Viihdeuutiset Kirjoittaja: , toimittaja Ilmoita virheestä, Tietoa meistä
Toimitusperiaatteet

Suomen Isostakyröstä peräisin oleva Kyrö Distilleryn valmistama Napue Gin valittiin taannoin maailman parhaaksi, kun siitä tehty Gin & Tonic nousi ammattilaisraadin suosikiksi. Napue käy drinkkien lisäksi myös hieman toisenlaisiin tarkoituksiin, sillä sitä voidaan käyttää ainesosana myös esimerkiksi juhannuksen sinapissa.

MAINOS ALKAA
MAINOS LOPPUU

Marko esittelee nyt blogissaan juhannussinappinsa reseptin ja tekemisen YouTubessa julkaisemassaan videossa. Ainesosina tarvitaan sinapinsiemeniä, kuohukermaa, hienosokeria, perunajauhoja, omenaviinietikkaa ja Napue Giniä. Valmis tuote kaadetaan astiaan ja säilytetään jääkaapissa. Katso valmistusohjeet oheiselta videolta tai Markon blogista.

Sinappijauhetta 2 dl
Kermaa 2 dl
Sokeria 2 dl
Perunajauhoja 4 tl
Omenaviinietikkaa 1-3 rkl
Napue giniä 1-3 rkl

Voit halutessasi lukea Starassa myös lisää juuri tähän artikkeliin liittyvistä teemoista ja aiheista, kuten , tai laajemmin tästä aihealueesta Viihdeuutiset -osioistamme.