Näin hiuksiin syntyy kesän halutuin rantatyyli

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Joka kesänä pitkähiuksisten naisten hiustrendeissä nähdään rennot laineet, jotka näyttävät siltä kuin nainen olisi suoraan rannalta tulossa suolavettä ja aurinkoa hiuksissaan. Moni kuitenkin tietää, että rennolta näyttävät kiharat eivät kuitenkaan synny aivan näin vaivattomasti.

Victoria’s Secret -alusvaateketjun mallina toimiva Cami Marrone esittelee nyt Voguen julkaisemalla videolla miten hän loihtii pitkiin kutreihinsa nopeasti ja helposti kauniit ja huolettomat laineet. Laineiden tekemiseen tarvitaan vain kuivashampoota, kevyesti kiinnittävää hiuslakkaa ja kiharrin.

Marrone alkaa tekemään löysiä laineita hiuksiinsa putkilon mallisen kihartimen avulla. Marrone suihkuttelee hiuksiin välillä hieman kuivashampoota saadakseen puhtaisiin hiuksiin enemmän rakennetta ja poistaakseen liukkautta, jolloin kiharat pysyvät paremmin laineella. Lopuksi Marrone vielä kiinnittää löysät laineet kevyellä hiuslakalla, minkä jälkeen kesäinen rantatyyli on valmis.