Naiskoomikko sivalsi julkkistähtiä – Kimin uikkarikuvakin kohteena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen naiskoomikko Celeste Barber alkoi toisintamaan julkisuuden henkilöiden ottamia erikoisia ja seksikkäitä Instagram-kuvia. Kuvat eivät teitenkään vastanneet täysin alkuperäisiä, minkä vuoksi hauskoista versioista tulikin nopeasti viraalihitti.

Nyt Barber on tehnyt saman tempauksen jälleen ja toisintanut julkkisten viimeisimpiä Instagram-kuvia. Nainen teki hauskan version muun muassa Fergien uudelta musiikkivideolta napatusta kuvasta, jossa seitsemän kaunista naista astelee kohti kameraa. Barber toisinti kuvan äideillä, jotka eivät olleet yhtä huoliteltuja. Kuvatekstiin hän oli kirjoittanut osuvasti, että ylemmän kuvan äideillä on kotiapulainen ja alemman kuvan äideillä ei.

Celeste Berber on versioinut Fergien kuvan lisäksi muun muassa Kylie Jennerin, Selena Gomezin ja Kim Kardashianin julkaisemia kuvia. Jokaisessa kuvassa on jokin hauska käänne, joka muuttaa kuvan tilanteen välillä turhankin realistiseksi.

Missing summer. #celestechallengeaccepted #celestebarber #funny #giselebundchen #MILFMONEY #celesteonellen

Kuva, jonka Celestebarber (@celestebarber) julkaisi