Outo yksityiskohta perheen selfiessä – kummitus elokuvateatterissa?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Liverpoolissa asuva nainen väittää kummituksen ilmestyneen kuvaan, jonka hän otti itsestään ja lapsistaan elokuvateatterissa. Perheen takana sijaitsevalla penkkirivillä näyttää nimittäin istuvan outo harmaa hahmo.

Perhe oli katsomassa Dorin jäljillä -elokuvaa New Brightonissa sijaitsevassa elokuvateatterissa. 35-vuotiaan Emma Johnsonin mukaan hän otti kuvan vasta muun yleisön poistuttua paikalta.

– Halusin ottaa selfien sillä kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun lapseni Harper oli elokuvateatterissa. Olen niin itsetietoinen, että otin kuvan vasta teatterin oltua tyhjillään, Emma kertoo.

– Huomasin kuvaan ilmestyneen haamun vasta kotona. Erotin siitä pienen tytön ja teddykarhun. En edes tiennyt, että teddykarhujen haamuja oli olemassa, nainen kuvailee Daily Mail -lehden mukaan.

Perheenäiti kertoo olevansa yleensä skeptinen, mutta järkyttyneensä kuvaan ilmestyneestä oudosta hahmosta. Hän kertoi lapsilleen kyseessä olleen vain Ghostbusters-elokuvan mainos.

Kuvaa on epäilty verkossa Photoshop-käsitellyksi. Emma Johnson kuvitenkin väittää olevansa niin huono tietokoneiden ja älylaitteiden parissa, ettei hän edes osaisi muokata kuvaa.