Suomalainen design-jakkara nyt 499 eurolla: ”Hinta sisältää kossupullon”

Lux Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin suomalaisen Kari Virtasen suunnittelemasta Arte Biennale -jakkarasta, joka on käytännössä tammipuinen neliön muotoinen puupölkky. Istuimen hinta oli Finnish Design Shopissa hulppeat 743 euroa. Nyt se on saanut Taunos Design -jakkarasta kilpailijan.

Taneli Hirvonen julkaisi elokuun alussa Facebookissa ilmoituksen, jossa hän myy Arte Biennalen kanssa kilpailevia Taunos Design -jakkaroita. Kaikki tuotteet eivät tosin ole millilleen samankaltaisia keskenään, ja Hirvonen paljastaa siihen myös syyn.

– Myydään Taunos Design jakkara. Tämähän on täysin kilpaileva tuote Kari Virtasen suunnitteleman Arte Biennallen kanssa. Jokainen jakkara on uniikki johtuen sahurin prommilleista ja husqvarnan ketjun tylsyydestä, Hirvonen kirjoittaa.

– Jakkara on käsitelty lapinkoiran kusella, että ollaan saatu maalaishenkisyyttä mukaan (Saattaa sisältää pähkinää ja muiden kylän koirien erinäisiä eritteitä). Tämän edullisemman sisustus jakkaran saat omaksesi hintaan 499,- sisältää arvonlisäveron, kossupullon ja poronhoito merkin.