Mies kaatoi spermaa naisen päälle ravintolassa

Ohhoh! · Stara.fi

Yhdysvaltalainen mies on pidätetty merkillisessä tapauksessa, jossa hän kaatoi naisen päälle siemennestettä styroksikupista. 28-vuotias Patrick Bruce oli poliisin mukaan kaatanut Tallahasseessa sijaitsevassa Panera Breadissa viime viikolla lounastamassa olleen naisen niskaan ja olkapäille kupista spermaa.

Poliisi
Poliisi

Tapahtumat saivat alkunsa, kun Bruce ja hänen ystävänsä olivat istuneet naisten viereisessä pöydässä. Hetken kuluttua nuori mies meni vessaan, josta hän palasi pian styroksikuppi mukanaan. Hän kaatoi kupin sisällön naisen päälle ja sanoi ”Ole hyvä”. Sen jälkeen mies pakeni paikalta.

Patrick Bruce unohti kuitenkin matkapuhelimensa ravintolaan, joten poliisilla oli melko helppo tehtävä saada hänet kiinni. Erityisesti, kun puhelimessa oli video, jossa mies masturboi vessassa ja keräsi siemennesteensä kuppiin. Nyt miestä odottavat kaksi syytettä pahoinpitelystä ja kaksi syytettä paljastelusta.