Näin maailman ensimmäistä joulua vietettiin – ainakin lasten mielestä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset rakastavat joulua varmasti suurimmaksi osaksi slloin saatavien lahjojen vuoksi, mutta kaikki eivät välttämättä tiedä joulun viettämisen syistä sen tarkemmin. Nyt juontaja Jimmy Kimmel laittoi katuhaastattelijan pyytämään lapsia kertomaan joulun tarina omin sanoin.

Haastattelija kysyy videolla lapsilta miten Jeesus syntyi ja kuka oli Neitsyt Maria. Lapsilla oli mielenkiintoisia uskomuksia ensimmäisestä joulusta, joka maan päällä on koskaan vietetty. Yksi lapsista osasi kertoa, että Maria ei pitänyt Joosefista enää, minkä vuoksi hän alkoi tapailemaan jumalaa vaikka olikin vielä naimisissa.

Yksi pikkupoika osasi myös kertoa, että Joosef on Jeesuksen isäpuoli. Lapset ovat todella hellyttäviä kertoessaan tarinoita maailman ensimmäisestä joulusta ja siitä miten Maria ja Joosef ajoivat kamelilla talliin synnyttämään ja saivat kolmelta viisaalta kuninkaalta lahjoja.