Japanin sinkkunaiset etsivät yhden illan juttuja – poikaystävä vain jouluaatoksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jouluaatto on suosituin treffipäivä Japanissa. Nyt japanilaiset sinkkunaiset paljastavat, että huolisivat joulutreffeille melkein kenet tahansa, jos miehellä vain olisi tarpeeksi rohkeutta pyytää heitä ulos. Sen jälkeen he voivat jatkaa sinkkuna elämistä.

Peräti neljäsosa japanilaisnaisista haluaisi jouluaattopoikaystävän, eli miehen, joka veisi heidät treffeille vain jouluaattona. Erityisratkaisun avulla helpotettaisiin sinkkujen yksinäisyyttä juhlapyhänä. Vaikka naiset antavat mahdollisuuden myös pitkäaikaisemmalle romantiikalle, olisi heille tärkeintä saada seuralainen aattoillaksi, RocketNews24 uutisoi kyselystä.

Joulu tarjoaa romantiikkaa ja taikaa treffailuun. Sinkkujen kannattaa suunnata rohkeasti jouluglögille uusien tuttavuuksien kanssa. Se oikea voi löytyä myös omasta kotikaupungista, kun juhlapyhiä viettää sukulaisten luona.