Näin mies päättää onko nainen vaimo vai yhden illan juttu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet naiset ovat saaneet huomata sinkkuvuosiensa aikana, että yhden illan jutut eivät todellakaan tarkoita sitä, että mies olisi kiinnostunut rakentamaan naisen kanssa mitään sen vakavampaa. Monet kategorisoivatkin uudet tuttavuudet heti kahteen eri ryhmään. Toiseen ryhmään menevät viehättävät henkilöt, joiden kanssa voisi harrastaa seksiä. Toiseen ryhmään menevät viehättävät ja kiinnostavat henkilöt, joiden kanssa voisi kuvitella menevänsä naimisiin.

Miehet ovat nyt keskustelleet Reddit-sivustolla siitä miten he arviovat sen kumpaanko ryhmään nainen kuuluu. Yhden illan kategoriaan kuuluvat naiset ovat miesten mukaan hauskoja ja viehättäviä. Heillä ei kuitenkaan tarvitse olla miehen kanssa yhteisiä arvoja tai kiinnostuksen kohteita elämässä. Tähän kategoriaan laitetaan nopeasti nainen, joka ei tunnu ottavan kunnolla vastuuta elämästään tai joka ei vielä pärjää omillaan.

Seurustelukumppanina kiinnostava nainen on ystävällinen, älykäs ja motivoitunut. Hän on hauska, mutta tuntuu kuitenkin niin vastuuntuntoiselta, että voisi huolehtia lapsista. Naisella on periaatteita ja hän osaa pitää huolta itsestään. Osa miehistä oli myös sitä mieltä, että naisen pukeutuminen kertoo jo nopeasti sen ottaako nainen riskejä ja millaista seuraa hän on hakemassa.