Jimmy Kimmel poikavauvansa vakavasta sairaudesta: ”Lapsen sairastuessa palkan suuruudella ei ole merkitystä”

Ohhoh! Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suosittua Jimmy Kimmel Live -keskusteluohjelmaa ei esitetty viikkoon, mutta fanit saivat vasta nyt kuulla mistä tauko johtui. Jimmy Kimmel sai pojan, jolla todettiin vakava sydänsairaus, minkä vuoksi vastasyntynyt oli kiidätetty lähes välittömästi leikkaukseen synnyttyään.

Juontaja Jimmy Kimmel sai koko studioyleisön herkistymään kertoessaan hänen poikansa syntymisestä. Synnytys oli ollut helppo, mutta lääkärit olivat jonkin ajan kuluttua huomanneet, että vauva ei muutu normaalin väriseksi. Useamman tarkastuksen jälkeen sydämessä huomattiin vika, jonka vuoksi poika tuli kiidättää avosydänleikkaukseen.

Jimmy Kimmel oli hyvin liikuttuneessa tilassa kertoessaan tarinaa. Perhe oli kuitenkin lopulta saanut pojan kotiin ja koko perhe voi tällä hetkellä hyvin. Vauvan sydän tullaan leikkaamaan vielä muutaman kuukauden kuluttua uudelleen ja kolmannen kerran kun poika on teini-ikäinen.

Jimmy Kimmel Reveals Details of His Son’s Birth & Heart Disease

My wife and I welcome a new baby and it is quite a story…

Publié par Jimmy Kimmel sur lundi 1 mai 2017