Vastasyntynyt poseeraa äitinsä kierukka kädessä – kuvasta nettihitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moni raskauden ehkäisykeinoista ei anna täyttä varmuutta toimivuudesta, ja esimerkiksi synnyttäneiden naisten parissa suosittu kierukka antaa vain noin 99 prosentin ehkäisyvarmuuden. Näin ollen maailmaan syntyy vuosittain suuri määrä lapsia, jotka saivat alkunsa ehkäisystä huolimatta.

Nyt yhdysvaltalainen perheenäiti Lucy Hellein on noussut otsikoihin Facebookissa julkaisemallaan valokuvalla, jossa hänen vastasyntynyt Dexter-poikansa poseeraa kierukka kädessä. Saman kierukan oli määrä estää raskaaksi tuleminen, mutta se ei tällä kertaa onnistunut. Lapsi on perheen kolmas.

Lääkäri poisti kierukan keisarinleikkauksella tehdyn synnytyksen yhteydessä, ja se annettiin lopulta vastasyntyneen käteen. Kuvasta muodostui nopeasti kansainvälinen nettihitti, koska se kuvaa hyvin miten epävarma ehkäisymuoto kierukka lopulta onkaan.