Larsa Pippen pulahti uimaan Miamissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Real Housewifes of Miami -realitysarja on tehnyt useista sen kaunottarista tähtiä. Sarjassa nähtiin ensimmäisellä tuotantokaudella myös entinen malli Larsa Pippen, joka läpikäy parhaillaan avioeroaan koripallotähti Scottie Pippenistä.

Kim Kardashianin haastajaksi kurvitarten rintamalla nimetty Larsa kuvattiin eilen Miami Beachilla, jossa hän vietti rauhallista päivää palvoen aurinkoa yhdessä ystävänsä kanssa. Välillä Larsa käväisi meren aalloissa viilentymässä.

Larsa Pippen on assyrialais-amerikkalaista syntyperää oleva entinen malli. Hän meni koripallotähti Scottie Pippenin kanssa naimisiin vuonna 1997. Pariskunnalla on neljä lasta. Neitokaista pidetään tällä hetkellä kuumimpana koripallovaimona. Hyväluontoiseksi kehuttu neitokainen osallistuu tiettävästi usein hyväntekeväisyystapahtumiin.

Splash
Splash
Splash
Splash