Gordon Ramsay maistoi ananasta pizzassa: ”Tämä on tragedia”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ananaksen kuuluminen pizzan täytteisiin on jakanut ihmisiä ympäri maailmaa jo pidemmän aikaa. Taannoin yli 26.000 Staran lukijaa äänesti asiasta, ja tuloksen perusteella ananas kuuluu pizzaan. Nyt eräs ananaksen suurimmista vastustajista, julkkiskokki Gordon Ramsay, on suostunut maistamaan sitä pizzassa.

Time-lehden mukaan Ramsay suostui poikkeamaan periaatteestaan yhden pizzapalan verran, koska siten kerättiin varoja lastensairaalalle. Julkkiskokki lupautui syömään pizzapalan, jos hän saisi kerättyä sairaalalle yhteensä 500 lahjoitusta. Lahjoitukset saatiin kokoon ja Ramsay lunasti lupauksensa.

– Ensinnäkin pyydän anteeksi kaikilta kokeilta. Ananas on hedelmä, joka ansaitsee tulla syödyksi vaniljan ja kookosjäätelön kanssa. Tämä ei ole hyvää. Tämä ei ole pizza, vaan tämä on suuri virhe. Tämä on italialainen tragedia, Gordon Ramsay kommentoi.

– Romeossa ja Juliassa oli onnellinen loppu, mutta minulle ainoa onnellinen loppu tulee olemaan tänä iltana vessassa. Tämä on karmeaa. Ei pahalla kanadalaisille, mutta tämä on kuin söisi hirven jätöksiä.