Harrasta seksiä joka päivä – siihen on monta hyvää syytä

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Useiden tutkimusten myötä on käynyt ilmi, että seksi on ihmisten terveydelle hyväksi. Se on ilmainen hyvinvointia ja hengenravintoa tuottava akti, joka tuo samalla ihmisiä lähemmäksi toisiaan ja lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Kerroimme aiemmin parisuhdeterapeutista, joka oli huolissaan siitä, että nuoretkin avioliitot olivat seksittömiä ja joutuivat sen vuoksi ongelmiin. Lääkäri Logan Levkoff kertoikin nyt Elite Daily -sivustolle suurimmat syyt, joiden vuoksi seksiä kannattaisi alkaa harrastamaan päivittäin.

1. Seksi ruokkii pariskunnan intiimiyttä.

2. Orgasmit auttavat lievittämään stressiä.

3. Seksi auttaa lieventämään kuukautiskipuja ja lihaskramppeja.

4. Seksi hidastaa ikääntymisprosessia ja auttaa kehoa pysymään nuorempana.

5. Nukut paremmin.

6. Seksi polttaa kaloreita ja on hyvää hyötyliikuntaa.

7. Seksi auttaa vastustuskykyä pysymään vahvempana.