Luistelijat pelastivat villisian – uupui keskellä järveä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Järven jäällä luistelleet kaverukset olivat nähneet keskellä järveä erikoisen näyn. Pelokas villisika oli juuttunut keskelle järveä, koska sillä ei ollut enää voimia kävellä liukkaalla jäällä. Onneksi avuliaat luistelijat päättivät kuitenkin auttaa sitä.

Villisika on jostain syystä ajautunut järven jäälle. Sen voimat ovat liukkaalla jäällä hiipuneet, minkä vuoksi se on jäänyt jumiin keskelle järveä. Villisika oli väsynyt ja peloissaan, eikä jaksanut enää yrittää kävellä liukastuessaan ja kaatuessaan jatkuvasti.

Videolla nähdään miten luistelijat luistelevat järven jään halki toiselle puolelle ja työntävät villisian turvaan. Luistelijat onnistuvat kuljettamaan villisikaa työntämällä sitä heidän sauvoillaan liukasta jäätä pitkin eteenpäin kunnes se pääsee jään reunalta takaisin maalle.