Alicia Keysin uusi tyyli – hiukset eivät jää huomaamatta!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Alicia Keys on aloittanut meikittömän elämän ja onnistunutkin herättämään paljon huomiota omalla tyylillään esimerkiksi gaalailloissa, joiden punaiselle matolle nainen on astellut juhlapuvussa meikittömänä. Nyt nainen yllätti todella näyttävällä uudella hiustyylillä.

Laulaja Alicia Keys nähtiin New Yorkissa uudessa hiustyylissä, joka kääntää varmasti heti ohikulkijoiden päät. Pitkät hiukset hohtavat kirkkaan pinkkinä ja sinisenä, ja ne on letitetty kauttaaltaan pikkuleteille.

Alicia Keys on kertonut aiemmin, että meikittömyydestä on tullut hänelle jo elämäntapa ja kannanotto, johon hän yrittää aktiivisesti saada mukaan myös muita julkkiskaunottaria. Meikittömänä nainen keskittyykin nyt ilmaisemaan itseään ulkonäöllisesti lähinnä hiusten ja vaatteiden avulla.

Splash
Splash
Splash