Askarteluvinkki: Tee halvoista lasiastioista juhlavat koristeet

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Joulun lähestyessä ihmiset haluavat panostaa koristeluun ja oikeanlaisen tunnelman luomiseen. Kattauksesta ja kodin koristelusta on mahdollista saada juhlava myös ilman kalliita design-esineitä.

Edullisia astioita ja koriste-esineitä voi maalata tai tuunata monilla eri tavoin, mutta nyt esittelyyn nousee Craft Klatch -sivuston jakama vinkki. Askartelupajassa näytetään, kuinka yksinkertainen kynttilänjalka voi muuttua helmikoristeiden, liiman ja glitterin avulla näyttäväksi joulukoristeeksi. Ideana on yhdistää kaksi erilaista tuikkukippoa yhdeksi korkeammaksi koriste-esineeksi.

Värisävyinä voi käyttää omaan joulusisustukseen sopivia väriyhdistelmiä. Glitter liimataan lasin kylkeen kiinni ja annetaan kuivua. Osa ihmisistä suosii hieman hillitympää tyyliä ja ovat yksinkertaisesti suihkuttaneet ohuen kerroksen spraymaalia läpinäkyvän koriste-esineen päälle.

Publié par Christina McKinley sur vendredi 10 novembre 2017

Here's why you should never overlook Dollar Store glasses.

Publié par Hometalk sur jeudi 9 novembre 2017