Jokaisen jäätelön rakastajan unelma – 19 jäätelöpallon vuori

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

New Yorkissa on todella värikäs ja monipuolinen ruokakulttuuri. Suurkaupungista löytyy ravintoloita joka lähtöön, ja kaupunki on myös tunnettu siitä, että siellä menestyy erityisen hyvin kaikki äärimmäisyyksiin menevät herkut, joista otetuilla kuvilla Instagram täyttyy.

Nyt Cosmopolitan esittelee New Yorkissa sijaitsevan jäätelöbaarin, jossa itse tehty jäätelö asetellaan kuorrutetun tuoreen munkin sisälle. Lopulta munkki halkaistaan keskeltä ja herkku tarjoillaan asiakkaille kahtena jäätelömunkkipuolikkaana.

Stuffed Ice Cream -ravintolan yksi tunnetuimmista herkuista täytettyjen jäätelömunkkien lisäksi on valtava jäätelöpallokimppu. Jäätelöpallokimppu on kuin suuri kukkakimppu, joka on koottu 19 värikkäästä jäätelöpallosta. Sekä Cruffs-nimiset täytetyt jäätelömunkit että jäätelöpallokimppu ovat niin näyttäviä herkkuja, että kukaan ei varmasti voi haukata niistä ottamatta ensin kuvaa.

Can you believe there are two national donut days in a year? 🍩🍦🍩 #nationaldonutday . . . 📸: @ubereats

A post shared by Stuffed Ice Cream NYC (@stuffedicecreamnyc) on

What the Cruff!? . . . 📸: @briancantstopeating

A post shared by Stuffed Ice Cream NYC (@stuffedicecreamnyc) on