Näin estät Pepsiä kuohumasta – ota niksi talteen

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on paljon hyödyllisiä videoita, joissa ihmiset esittelevät muille helppoja ja hauskoja vinkkejä ja niksejä, joilla moni arkinen askare helpottuu huomattavasti. Nyt uusin niksi liittyy tällä kerralla virvoitusjuoman nauttimiseen.

Moni tietää, että hapolliset virvoitusjuomat vaahtoavat aina kun ne kaadetaan lasiin. Nyt videolla nähdään todella yskinkertainen niksi, joka auttaa estämään juoman kuohumisen lasin yli. Niksi edellyttää kuitenkin sitä, että virvoitusjuoman nauttija on täysi-ikäinen.

YouTube-videolla nähdään miten Pepsi vaahtoaa kun sitä kaadetaan lasiin. Kun mies kaataa seuraavan kerran lasin pohjalle ensin muutaman senttilitran Jim Beam bourbon-viskiä, lasiin kaadettu Pepsi ei enää kuohukaan niin paljon.