Vuokraisäntä masturboi asukkaan vaatteisiin – valvontakamera ikuisti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Pittsburghissa asuva nainen oli asentanut asuntoonsa valvontakameran, joka aloittaa nauhoittamisen liiketunnistimen avulla. Hän asensi turvakamerajärjestelmän makuuhuoneeseensa. Yllätys oli melkoinen, kun kameran taltioimilla kuvilla näkyi oma vuokranantaja.

Nainen näki valvontakameralta, että hänen 67-vuotias vuokranantajansa Thomas Fallon tuli omilla avaimilla huoneistoon. Vuokralainen oli epäillyt, että joku kävi luvattomasti hänen kotonaan, sillä naisen henkilökohtaiset tavarat ja vaatteet olivat vaihtaneet päivien aikana paikkaa. Fallon oli puolipukeissa.

Yhtäkkiä mies alkoi masturboida naisen makuuhuoneessa ja pyyhki lopulta peniksen vuokralaisen vaatteisiin. Poliisit kutsuivat sähköalan yrityksen johtajana työskennelleen Fallonin kuulusteluihin. Mies väitti korjanneensa asunnossa kuumavesivaraajaa, CBS Pittsburgh uutisoi.