Äidin karmaiseva löytö – myrkkykäärme luikerteli lapsen eväsrasiassa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Australia on maailman ainoa manner, jossa on enemmän myrkyllisiä kuin myrkyttömiä käärmeitä. Yksi vaarallisimmista käärmelajeista on myrkkytarhakäärmeisiin kuuluva idänruskokäärme. Se aiheuttaa eniten käärmeenpuremasta johtuneita kuolemantapauksia Australiassa.

Nyt eräs äiti on järkyttynyt löydettyään pienen idänruskokäärmeen lapsensa eväsrasiasta. Snake Catchers Adelaide julkaisi lounasboksissa piilotelleen käärmeen kuvan Facebookissa. Käärmeasiantuntija Rolly Burrell kehoitti naista sulkemaan rasian ja viemään sen ulos.

Sen jälkeen Burrell saapui itse paikalle poistamaan myrkkykäärmeen lapsen eväiden seasta. Miehen mukaan oli onni, että äiti löysi käärmeen rasiasta, sillä matelijan pienen koon takia lapsi ei olisi välttämättä edes tuntenut käärmeen puremaa. Idänruskokäärme on tappanut yhteensä 23 ihmistä 2000-luvulla, BBC uutisoi.

A photo sent in for an ID today 😳A hatchling brown snake found a hide out in a child’s lunch box! Not really what you expect to see when you check if you’re child ate their fruit.

Publié par Snake Catchers Adelaide sur lundi 26 février 2018