Mel B toi teinityttärensä julkkisjuhliin – upea näky niukassa bilemekossa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Spice Girls -tyttöbändistä aikoinaan maailmanmaineeseen noussut Melanie Brown, eli Mel B, on ollut viime syksyn aikana otsikoissa rumia piirteitä saaneen avioeronsa tiimoilta. Oikeudenkäynnin myötä selvisi, että avioeron syynä oli muun muassa naisen pakottaminen ryhmäseksiin ja toistuvat pahoinpitelyt.

Mel B on vähitellen saanut oman iloisuutensa useiden pitkään jatkuneiden oikeudenkäyntien jälkeen. Nyt Mel B nähtiin America’s Got Talent -ohjelman järjestämässä tapahtumassa, jonne hän oli ottanut mukaan myös hänen 19-vuotiaan tyttärensä Phoenix Chi Gulzarin.

Mel B näytti hyvin onnelliselta punaisella matolla hänen tyttärensä kanssa. Phoenix on perinyt äidiltään paljon piirteitä, ja kaksikko näyttikin toistensa vierellä kuin siskoksilta. Äiti ja tytär olivat myös pukeutuneet melko samanlaisiin lyhyisiin mekkoihin, jotka kimaltelivat paljettien ansiosta.