Nainen käveli heikoilla jäillä tahallaan – läpi meni että rysähti

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmisiä varoitetaan aina menemästä heikoille jäille kun kevät koittaa ja jääpeite alkaa ohentumaan. Valitettavan usein kevään koittaessa alkaa uutisten otsikoihin kuitenkin nousemaan traagisia tapahtumia, joita pilkkijöille, luistelijoille tai muille jäällä kävelijöille on voinut sattua jään ollessa jo liian ohutta.

Videolla näkyvä nainen oli kuitenkin vaaroista huolimatta uhannut heikkoa jäätä ja päättänyt kävellä jäällä liian lähellä kohtaa, jossa jää on jo sulanut kokonaan. Kaveri on ollut rannalla ja kuvannut tapahtumaa videolle, koska hän on varmasti osannut jo odottaa miten tässä tulee käymään.

Kun nainen on tarpeeksi lähellä jään reunaa, jää pettää ja nainen putoaa jäiden läpi veden varaan. Naisella ei näytä kuitenkaan olevan minkäänlaista paniikkia vaan hän lähinnä huutaa ja nauraa samanaikaisesti kun hän yrittää uida vaatteet päällä hyytävän kylmässä vedessä kohti rantaa.