Tubettaja syötti kodittomalle Oreon välissä hammastahnaa – nyt vankeustuomio uhkaa!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Espanjan Barcelonassa asuva Youtube-tähteä saattaa odottaa jopa kahden vuoden tuomio piilokamerapilan ansiosta. 20-vuotias Kanghua Ren oli syöttänyt kodittomalle miehelle hammastahnaa Oreo-keksin välissä.

ReSet-nimellä esiintyvä tubettaja oli kuvannut itseään antamassa 52-vuotiaalle miehelle Oreon, joka oli uhrin tietämättä sisältänyt hammastahnaa. Ren tienasi tuhansia kertoja katsotun videolla noin 2.000 euron edestä mainostuloja.

– Ajatelkaa positivisesti. Tämä auttaa miestä putsaamaan hampaansa, mitä en usko hänen tehneen sen jälkeen kun hänestä tuli köyhä, Ren sanoi videolla Independent-lehden mukaan.

Uhri kertoo alkaneensa voimaan pahoin ja oksentaneensa keksin syömisen jälkeen. Tubettaja oli myöhemmin poistanut videon ja yrittänyt lahjoa koditonta hiljaiseksi tapauksesta 300 eurolla.

Syyttäjän mukaan tubettaja on aikaisemmin myös tarjonnut kissan ulosteella täytettyjä voileipiä vanhuksille. Reniä syytetään moraalisen koskemattomuuden rikkomisesta, ja hänelle vaaditaan maksimissaan kahden vuoden vankeusrangaistusta.