Televisioevankelista haluaa neljännen yksityiskoneen: ”Jumala käski ostaa”

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Televisioevankelistat ovat yleensä vakavaraisia saarnaajia, joita kohdellaan seurakuntalaisten toimesta kuin kuninkaallisia. Yksi saarnamiehistä on New Orleansissa asuva Jesse Duplantis. Mies on nyt sanonut, että Jumala on käskenyt häntä ostamaan neljännen yksityislentokoneensa.

Viime vuonna Duplantis kertoi miten oli henkilökohtaisesti keskustellut Jumalan kanssa yksityiskoneensa suojissa. Evankelistojen mukaan tuollaista keskustelua ei voida käydä tavallisessa ”demonijoukon” täyttämässä lentokoneessa

This Week With Jesse -nimistä kristillistä saarnaohjelmaa luotsaava evankelista Jesse Duplantis omistaa jo kolme keräysrahoin hankittua yksityislentokonetta. Nyt 68-vuotias mies kertoo, että Jumala on käskenyt häntä ostamaan neljännen lentokoneen, joka pitäisi olla nimenomaan Falcon 7X -merkkinen.

Ilman omaa lentokonetta mies ei kertomansa mukaan pysty suorittamaan keskusteluja Jumalan kanssa tavallisten rahvaiden seassa. Samalla mies kertoo, että 45 miljoonan euron arvoinen ykistyiskone olisi siinäkin mielessä tarpeellinen, että saarnaajat pääsevät helposti levittämään ilosanomaa ympäri maailmaa.

– Uskomme Jumalan tahtovan uuden Falcon 7X:n, jotta voimme lentää kaikkialle maailmaan yhdellä välilaskulla. Osa ihmisistä voi kysyä, enkö pääse muilla yksityiskoneillani? Kyllä, mutta en yhdellä välilaskulla, Jesse Duplantis sanoo.

https://www.instagram.com/p/Bex5tA7AGee/?taken-by=jesseduplantisministries

https://www.instagram.com/p/BUpERcBhyl7/?taken-by=jesseduplantisministries

https://www.instagram.com/p/Bh4jU34HMSb/?tagged=falcon7x

https://www.instagram.com/p/BhXCR36FahF/?tagged=falcon7x

https://www.instagram.com/p/Bjafggih2fG/?tagged=falcon7x