Televisioevankelista haluaa neljännen yksityiskoneen: ”Jumala käski ostaa”

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Televisioevankelistat ovat yleensä vakavaraisia saarnaajia, joita kohdellaan seurakuntalaisten toimesta kuin kuninkaallisia. Yksi saarnamiehistä on New Orleansissa asuva Jesse Duplantis. Mies on nyt sanonut, että Jumala on käskenyt häntä ostamaan neljännen yksityislentokoneensa.

Viime vuonna Duplantis kertoi miten oli henkilökohtaisesti keskustellut Jumalan kanssa yksityiskoneensa suojissa. Evankelistojen mukaan tuollaista keskustelua ei voida käydä tavallisessa ”demonijoukon” täyttämässä lentokoneessa

This Week With Jesse -nimistä kristillistä saarnaohjelmaa luotsaava evankelista Jesse Duplantis omistaa jo kolme keräysrahoin hankittua yksityislentokonetta. Nyt 68-vuotias mies kertoo, että Jumala on käskenyt häntä ostamaan neljännen lentokoneen, joka pitäisi olla nimenomaan Falcon 7X -merkkinen.

Ilman omaa lentokonetta mies ei kertomansa mukaan pysty suorittamaan keskusteluja Jumalan kanssa tavallisten rahvaiden seassa. Samalla mies kertoo, että 45 miljoonan euron arvoinen ykistyiskone olisi siinäkin mielessä tarpeellinen, että saarnaajat pääsevät helposti levittämään ilosanomaa ympäri maailmaa.

– Uskomme Jumalan tahtovan uuden Falcon 7X:n, jotta voimme lentää kaikkialle maailmaan yhdellä välilaskulla. Osa ihmisistä voi kysyä, enkö pääse muilla yksityiskoneillani? Kyllä, mutta en yhdellä välilaskulla, Jesse Duplantis sanoo.

It's so nice to know that you've been chosen. (1 Peter 2:9) #jdm #livewebcast #jdm

A post shared by Jesse Duplantis Ministries (@jesseduplantisministries) on

@dassaultfalcon 7X. 🇫🇷🛩💺📸✔️ #businessjet

A post shared by BizjetMobile™ (@bizjetmobile) on

El reconocido televangelista estadounidense, #JesseDuplantis, se encuentra en el centro de la polémica tras viralizarse un video en el que pide donaciones a los fieles de su iglesiapara recolectar 54 millones de dólares con el fin de comprarse un jet privado, informaron medios locales. El evangelista realizó el insólito pedido del avión #Falcon7X durante su programa semanal 'This week with Jesse', afirmando que "Dios quiere que tenga la aeronave de lujo" para seguir llevando el mensaje a los más necesitados. Duplantis justifica su pedido afirmando que "si Cristo estuviera físicamente en la tierra ahora no estaría montado sobre un burro, estaría en un avión viajando por todo el mundo". Esta no es la primera vez que el evangelista pide dinero a sus fieles, de hecho, este es el cuarto jet privado que Duplantis planea comprar con "donaciones". #informando Foto Fuente Externa

A post shared by Informando (@informandord7) on