Vloggaajapariskunta kertoi erostaan – video sai heti 25 miljoonaa katselua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTubessa on paljon videoblogeja tekeviä pariskuntia, jotka kertovat yhdessä seuraajilleen omasta elämästään ja arjestaan hauskojen videoiden muodossa. Aina arki ei kuitenkaan ole yhtä juhlaa vaan välillä pariskunnat joutuvat kokemaan elämässään myös surullisempia hetkiä ja päättävät kuvata nekin videolle.

David Dobrik ja Liza Koshy olivat yksi YouTuben herttaisimmista vloggaajapariskunnista, jotka tekivät videoita sekä yhdessä että erikseen. Uusimmalla videolla Dobrik kuitenkin yllättää yli seitsemän miljoonaa seuraajaansa kertomalla, että hän ja Koshy ovat eronneet.

Ero on tapahtunut jo puoli vuotta sitten, mutta pariskunta on vasta nyt päättänyt avautua siitä YouTubessa. Aluksi kaksikko vitsailee videolla keskenään ja vaikuttaa iloiselta, mutta lopulta kumpikin herkistyy kyyneliin. Video on koskettanut todella monia, ja sitä onkin katsottu ensimmäisen neljän päivän aikana jo huimat 25,3 miljoonaa kertaa.