Rita Ora säteilee uudessa tyylissään – hehkuvan oranssit hiukset vangitsevat katseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Rita Ora on menestynyt soittolistojen kärjessä erinomaisesti keväällä julkaistun Anywhere-hittinsä ansiosta. Nainen julkaisi myös hetki sitten yhdessä Liam Paynen kanssa heti hitiksi nousseen For You -nimisen kappaleen, joka toimi uuden Fifty Shades Freed -elokuvan tunnusmusiikkina.

Rita Ora on yksi tyylinsä puolesta seuratuimmista tähdistä, joka muuttelee omaa ulkonäköään aina uusimpien trendien ja oman mielialansa mukaan. Nyt nainen on nähty viime aikoina hehkuvan oransseissa hiuksissa, jotka eivät jää katukuvassa keneltäkään huomaamatta.

27-vuotias tähti ihastutti New Yorkissa astellessaan kadulla uudessa hiustyylissään. Rita Oralla oli yllään upea kaksiosainen vaaleansininen asu, johon kuului korkealla halkiolla varustettu hame ja keskivartalon paljastava lyhyt toppi.

Splash News
Splash News
Splash News