Shokkikuvat karmaisevasta huume-epidemiasta leviävät: ”Kuin eläviä zombeja”

Ohhoh! · Stara.fi

Molemmin puolin Atlantin valtamerta on viime viikkoina havahduttu uuteen vakavaa huume-epidemiaan, kun K2 ja Spice -nimillä tunnettu muuntohuume on aiheuttanut tuhoa. Huume tekee käyttäjistään kuin eläviä zombieita, ja lukemattomat sen käyttäjät ovat kuolleet yliannostukseen.

Splash
Splash

Britanniassa viranomaiset ovat vedonneet käyttäjiin ja myyjiin saadakseen tilanteen hallintaansa. Muuntohuume tuhoaa käyttäjänsä nopeasti ikään ja sukupuoleen katsomatta. Oheiset kuvat ovat New Yorkin Brooklynistä, jossa huume-epidemia näkyy katukuvassa karmealla tavalla. Poliisi on aloittanut laajan operaation, jolla se yrittää kitkeä huumeen kaduilta, mutta toistaiseksi huonolla menestyksellä.

Splash
Splash
Splash
Splash