Näin meikkaat vuosia pois kasvoiltasi – 6 toimivaa niksiä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni nainen ihannoi nuorekkuutta ja mielisikin säilyttää sen etenkin kasvoillaan mahdollisimman pitkään. Hyvällä ihonhoidolla ja terveellisillä elämäntavoilla iho pysyy kimmoisana ja kirkkaana pidempään, mutta myös muutama meikkiniksi voi auttaa karistamaan vuosia kasvoilta.

Oprah-sivusto kertoi kuusi toimivaa meikkiniksiä, joiden avulla kasvot saadaan näyttämään nuorekkaammilta ja terveemmiltä.

1. Epätasainen ihonväri

Laikukas ja monivärinen iho näyttää aina eläneemmältä. Nuorekkaamman ihon saamiseksi käytä meikkivoidetta peittämään ihon pieniä värivirheitä.

2. Tummat silmänaluset

Tummat silmänaluset ovat merkki väsymyksestä. Ne saadaan kuitenkin ihonväriä vaaleammalla peiteaineella näppärästi piiloon.

3. Ohuet ripset ja kulmat

Huolitellut kulmat ja paksut ripset näyttävät nuoremmilta. Käytä tuuheuttavaa ripsiväriä tai irtoripsiä, minkä lisäksi voit tuoda kulmiin enemmän muotoa kulmakarvakynällä.

4. Pienet silmät

Pyöreät ja erottuvammat silmät nuorentavat. Illuusio suuremmista silmistä saadaan aikaan silmänrajauksen avulla.

5. Rypyt ja väsynyt iho

Kirkasta kasvot korostamalla vaaleammalla sävyllä kasvojen keskikohtaa kuten t-aluetta, poskipäitä, ylähuulta ja leukaa.

6. Kaventuneet huulet

Rajaa huulesi hieman omien huulten rajojen ulkopuolelta ja levitä huulille kiiltävää punaa tai nestemäistä huulikiiltoa.