Kanye West: ”Mielenterveysongelmat ovat supervoimiani!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Kanye Westillä on todettu kaksisuuntainen mielialahäiriö. Mies sai ensimmäisen diagnoosin 39-vuotiaana, mutta on oppinut elämään masennus- ja maniajaksojen kanssa. Hän pitää terapeuttinaan koko maailmaa.

Vastikään uutta musiikkia julkaissut Kanye West on piipahtanut Big Boyn haastattelussa kertomassa mielenterveysongelmistaan. Mies on tehnyt musiikkia myös mielenterveysongelmistaan. Hänellä on todettu kaksisuuntainen mielialahäiriö, mutta Kanye ei pidä sairautta rajoitteena. Päinvastoin, hänen mukaansa mielenterveysongelmat ovat hänen supervoimiaan.

– Pidän maailmaa terapeuttinani. Kaikki ovat terapeutteja, joiden kanssa puhun. Haluan keskustella heidän kanssaan kun siltä tuntuu ja yritän saada heidän näkökulmansa esille, Kanye West kertoo.

Kanye West joutui taannoin hermoromahduksen vuoksi mielenterveyshoitoon. Pian 41 vuotta täyttävä mies julkaisi äskettäin ensimmäistä kertaa musiikkia mielenterveysongelmien ilmaantumisen jälkeen. Hänen viimeisin albuminsa kantaa nimeä Ye.