Nainen harrastaa seksiä kummituksen kanssa – uskoo edesmenneeksi poikaystäväksi

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Uusiseelantilainen radio-ohjelma The Edge sai puhelun Simone-nimiseltä naiselta, joka kertoo harrastavansa seksiä kummituksen kanssa. Hänen seksipartnerinaan oleva henki kuuluu naisen edesmenneelle poikaystävälle.

– Tunnen, kun hänen henkensä on läsnä. Silloin tapahtuu pieniä asioita ja hän ilmoittaa eri tavoin olevansa samassa huoneessa. Saatan sitten kiihoittua, ja hän tulee lähemmäs ja lähemmäs minua, Simone kertoo haastattelussa.

Radiojuontajat kysyvät, kuinka nainen voi olla varma, että kaikki ei vain ole esimerkiksi unta. Simonen mukaan seksi ei ole suutelua tai koskettelua, vaan perustuu ikäänkuin aistikkaaseen tunteeseen. Hän yksinkertaisesti tietää, että kyseessä on kuollut poikaystävä.