Olivia Munn paljasti upea vartalonsa salaisuuden – syö epäterveellisen vähän

Fitness Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätär ja malli Olivia Munn tunnetaan muun muassa Office Christmas Party ja X-Men: Apocalypse -elokuvista. Tumma kaunotar seurusteli amerikkalaista jalkapalloa Green Bay Packers -joukkueessa pelaavan Aaron Rodgersin kanssa, mutta suhde päättyi lopulta eroon.

Olivia Munnilla on todella upea vartalo, josta hän pitää erinomaisen hyvää huolta liikunnan ja terveellisen ruokavalion avulla. 38-vuotias malli onkin kertonut, että muun muassa avokado ja hampunsiemenet ovat auttaneet häntä painonhallinnassa.

E! News -sivuston mukaan naisen aamiainen koostuu pelkästä yhdestä avokadosta, jonka nainen halkaisee puoliksi.

Munn ripottelee avokadon puolikkaiden päälle hieman suolaa, hampunsiemeniä ja sitruunaa, minkä jälkeen herkku onkin valmis nautittavaksi.

Välipalaksi malli kertoi syövänsä omenan ja maapähkinä- tai mantelivoita. Munnin lounas koostuu tyypillisesti valkoisesta riisistä, vihanneksista ja currykastikkeesta.

Illalla välipalana toimivat hedelmät, minkä jälkeen malli syö illalliseksi salaattia, vihanneksia ja kinoaa. Ei ihmekään, että malli pysyy tällä ruokavaliolla mitoissaan, koska hänen energiansaantinsa päivän aikana jää vain noin 1.000 kilokaloriin.

https://www.instagram.com/p/Bmerf9oF89Y/?taken-by=oliviamunn