Maailman upein uima-allas on tässä – uskaltaisitko nauttia maisemista?

Lux Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Reunattomat uima-altaat ovat olleet maailmalla hitti jo pitkään, ja viime vuosina on ryhdytty rakentamaan yhä enemmän myös korkeilla paikoilla sijaitsevia lasilattiaisia uima-altaita. Yksi maailman upeimmista ellei jopa upein uima-allas sijaitsee Indonesian Balilla.

View this post on Instagram

Skypool only at @oneeightybali 📸@sergeykbn

A post shared by experience opulence (@theedgebali) on

The Edge Resort sijaitsee nimensä mukaisesti kallionjyrkänteen reunalla meren rannalla, ja hotellin piha-alueelle on rakennettu poikkeuksellisen näyttävä uima-altaan jatke. Allas nimittäin jatkuu muutaman metrin ilmaan, jolloin sen lasilattian läpi voi ihastella upeita maisemia.

Ei liene yllätys, että The Edgen uima-allas on hyvin suosittu myös Instagramissa ja muissa sosiaalisissa medioissa. Yksi hotellin erikoisuuksista on kelluvat ruokapöydät, sillä se tarjoilee ruokaa aamiaisesta illalliseen uima-altaassa kelluvilta pöydiltä.

View this post on Instagram

Skypool only at @oneeightybali 📸@inov8film

A post shared by experience opulence (@theedgebali) on

View this post on Instagram

Breakfast on The edge 📸@snowflakesfairy

A post shared by experience opulence (@theedgebali) on