Finnairin lentokone vaurioitui törmäyksessä – kaukolentoja peruttu

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Lentoyhtiö Finnairin kaukoliikenteessä on parhaillaan ongelmia, koska yhtiön lentokone vaurioitui viime tiistaina kolarissa Chicagon lentokentällä. Lentokentän kuormauslaite törmäsi vahingossa lentokoneeseen, joka on onnettomuuden vuoksi poissa käytöstä vielä päiväkausia.

Finnairin mukaan lentokentällä tapahtunut kolarointi peruuttaa lentoja tällä tietoa ainakin 4. lokakuuta saakka. Nyt vahvistetut kolme peruttua kaukolentoa olisivat suunnanneet Helsingistä Delhiin, Tokioon ja Chicagoon.

Lentoyhtiö on ilmoittanut olevansa yhteydessä matkustajiin. Lisäksi asiasta on saatavissa tietoa Finnairin verkkosivujen varaukset-osiossa ja sovelluksessa.

Lentokorvausyhtiö AirHelp julkaisi kesäkuussa tuoreimmat tilastonsa lentoyhtiöiden täsmällisyydestä ja korvausprosessien sujuvuudesta.