Bändi teki kappaleen auton varashälyttimen ympärille – tekee nyt rahaa jättikiertueella

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

New Yorkista singahtava Too Many Zooz -niminen bändi hyödyntää biiseissään erikoista äänimaailmaa. Heidän jazz-kappaleensa ovat niittäneet alunperin suosiota Ison Omenan metropysäkeillä. Nyt he kiertävät ympäri maailmaa.

Kolmehenkisen Too Many Zooz -yhtyeen tuorein tuotos on auton varashälyttimiä hyödyntävä Car Alarm -kappale. Koko biisi rakentuu hälytysäänen päälle. Rumpu, saksofoni ja trumpetti sopivat rytmiin muodostaen järkevän kokonaisuuden.

Yhtyeen tuotantoa on esitetty usean yhtiön mainosvideoissa. Bändi saapuu marraskuussa Eurooppaan, joista meitä lähimmät keikat ovat 16. ja 17. marraskuuta Tukholmassa ja Kööpenhaminassa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.