Koruseppä loihti muttereista timanttisormuksia – videosta heti viraalihitti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaksikymmentä vuotta koruja valmistanut kultaseppä Pablo Cimadevila on noussut yhdeksi maailman tunnetuimmaksi koruvalmistajaksi. Syynä on miehen äskettäin lataama video Youtubeen. Hän muuttaa kaksi kahdeksankulmaista mutteria luksussormukseksi.

Kultaseppiä on ollut niin kauan olemassa kuin ihmiskunnalla on ollut kyky hyödyntää eri metalleja. Kultasepän ammatissa hyödynnetään luovuutta ja käsitöitä koriste-esineitä ja käyttötavaroita valmistaen. Pablo Cimadevila nauttii luomistyöstä ja pienten yksityiskohtien viimeistelemisestä.

Hän valmistaa bravuurinaan timattisormuksia muttereista. Videolla nähtävä sormus on yhden karaatin timanttisormus, mutta hän pystyy tekemään samanlaisen myös kalliimmasta metallista. Miehen ura on lähtenyt nousukiitoon huikean videon ansiosta.