Vahinkolaukaus penikseen – sai syytteen ampuma-aserikoksesta!

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kerroimme vahingossa aseella penikseensä ampuneesta Mark Anthony Jonesista. Mies on nyt saanut syytteen laittoman aseen hallussapidosta.

Amerikkalainen 46-vuotias Mark Anthony Jones oli ampunut itseään vahingossa 9mm käsiaseella peniksen yläpuolelle. Luoti oli lävistänyt hänen kiveksensä. Ase oli lauennut hänen vyöllään, kun mies oli asetellut sitä parempaan asentoon.

Valitettavasti hänellä ei ollut aseenkantolupaa tai todisteita siitä, mistä oli aseensa hankkinut. Nyt kivulias onnettomuus on johtanut jatkotoimenpiteisiin, kun piirikunnan syyttäjä on nostanut Jonesia vastaan oikeusjutun ampuma-aserikoksesta. Jones väittää ostaneensa aseen vain päivää aiemmin ja sen lupaprosessi oli ollut vireillä, The Smoking Gun uutisoi. Hän ei kuitenkaan pystynyt todistamaan väitettä.