Hämmentävä uutuus! Bikinit ja pyyhe yhdistettiin – käyttäisitkö towelkinia?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Bikinien ja uimapukujen maailmassa ei ole tapahtunut aikoihin mitään kovin mullistavaa, mutta aivan viime aikoina aikaisempaa rohkeampia uutuuksia näyttää kuitenkin tulleen markkinoille. Nyt verkossa ihmetellään towelkinia, joka on nimensä mukaisesti yhdistelmä pyyhettä ja bikineitä.

Kyse ei ole kovin tavallisesta tuotteesta, mutta ei myöskään edullisesta, sillä towelkinista saa maksaa Yhdysvalloissa 290 dollaria, eli noin 260 euroa. Hinnasta huolimatta tuotteen suosio on nyt kovassa kasvussa ympäri maailmaa – ainakin sosiaalisessa mediassa.

Towelkini

Towelkinin on keksinyt newyorkilainen suunnittelija Aria McManus, joka halusi keksiä uuden käytännöllisen konseptin pyyhkeelle. Uutuutta on esitelty uimarantojen lisäksi myös New Yorkin kaduilla, jossa se varmasti käänsi katseita melkoisesti.