Teini salakuvasi poikien vessaa rippileirillä Jyväskylässä – materiaali päätyi poliisin haltuun

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Jyväskylän Vesalan leirikeskuksessa järjestetylle rippileirille osallistunut 14-vuotias poika on asentanut salaa kameran poikien vessaan. Kamera on salakuvannut ainakin kahta rippileiriläistä. Teko paljastui nopeasti.

Rikollisesta teosta epäillään rippileirille osallistunutta 14-vuotiasta poikaa, joka oli tämän hetkisen tiedon mukaan laittanut pilailumielessä videokuvaa kuvaavan kameran poikien huoneen WC-tiloihin. Kuvaamiselle oli altistunut kaksi rippileirillä ollutta poikaa.Kamera ja siihen tallentunut materiaali saatiin välittömästi rippileirin henkilökunnan haltuun ja toimitettiin poliisille.

Tämänhetkisen tiedon mukaan kameralle tallentunut materiaali ei ole levinnyt ulkopuolisille. Asiaa on käsitelty osallisten kesken rippileirillä ja poliisi jatkaa asian selvittelyä tulevan viikon aikana. Rikolliseen tekoon epäilty on alle 15-vuotias, eikä siten ole rikosoikeudellisessa vastuussa teostaan.