Huumeet liittyvät Slipknot-tähden tyttären kuolemaan – apu ei ehtinyt ajoissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Metalliyhtye Slipknotin perustajajäseniin kuuluvan Shawn Crahanin nuorimman tyttären kuolema on johtunut todennäköisesti ylinnostuksesta. 22-vuotias Gabrielle Crahanin Hollywoodin kodista löydettiin huumausainetarvikkeita ruumiin läheisyydestä.

Gabrielle Crahan on kärsinyt mitä ilmeisimmin huumausaineriippuvuudesta. Hän julkaisi viikko sitten Instagramiin kuvan merkistä, jolla hän juhli viisi kuukautta kestänyttä kuivilla oloa. Hänet löydettiin kuolleena kotoaan viime viikon lauantaina, TMZ uutisoi.

Pellemaskistaan tunnettu muusikko Shawn Crahan toimii Slipknotin perkussionistina. Hän perusti alun perin Pale Ones -nimellä tunnetun Slipknotin Yhdysvaltojen Iowassa yhdessä Paul Grayn kanssa vuonna 1993. Gabrielle haudataan Iowaan.

https://www.instagram.com/p/Bxf35RmgScI/