Lentoyhtiö jätti 40 nuorta kohteeseen – kilpailija lennätti heidät yksityiskoneella kotiin

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Lentoyhtiöiden nokittelu saa joskus tyylikkäitä piirteitä, ja tuorein tapaus lukeutuu niistä hienoimpiin. Yhdysvaltalainen Delta Airlines on nimittäin saanut kovasti kehuja, kun se lähetti sunnuntaina oman yksityiskoneen hakemaan Oklahoma Citystä 41 nuorta koululaista.

Kuva: Delta Airlines

Nuoret olivat jääneet Oklahoma Cityyn, kun American Airlines perui yllättäen heidän paluulentonsa Virginian Richmondiin. Asiasta uutisoineen KOCO Newsin mukaan Delta Airlines sai tiedon tilanteesta ja päätti lennättää nuoret kotiin heitä varten lähetetyllä yksityiskoneella.

American Airlines ilmoitti maksavansa nuorille lentolippujen hinnat takaisin, mutta kotiinpaluuta se ei vielä auttanut. Ryhmä oli innoissaan kuultuaan, että kilpaileva lentoyhtiö ryhtyi välittömästi toimeen nuorten kotimatkan pelastamiseksi. Delta Airlinesille tempaus oli taloudellisesti erittäin onnistunut mainoskampanja, sillä yritys on saanut maailmanlaajuisesti positiivista mediahuomiota.