Nainen tilasi bikinit netistä – rinnat hädin tuskin peittyivät

Lifestyle Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaatteiden tilaaminen internetistä säästää aikaa ja vaivaa, mutta siihen liittyvät myös omat riskinsä. Joskus asusteet ovat täysin eri kokoisia kuin millaisia niiden pitäisi olla.

Twitter-käyttäjä Lydia Ramsey oli tilannut itselleen bikinit Pretty Little Thing -verkkokaupasta. Ne kuitenkin osoittautuivat aivan liian pieniksi, vaikka Ramsey oli tilannut kaksi kokoa omaa kokoaan isommat bikinit.

– En enää ikinä tilaa Pretty Little Thingistä mitään. Koko ei jälleen kerran täsmää, Ramsey kirjoitti.

Ramsey jakoi kuvan, joka osoitti bikinien hädin tuskin peittävän hänen rintansa. Twiitti lähti nopeasti leviämään viraalina. Monet naiset totesivat heille käyneen samoin yritettyään tilata bikineitä verkkokaupoista.